Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Regala Platja d’Aro

Des de Saturno volem posar-t’ho fàcil per a regalar una fantàstica experiència. A qui tu vulguis! Hem desenvolupat una sèrie de packs de vacances a uns preus molt interessants. Sempre hi ha algun motiu per celebrar!
A més tenim un llistat d’experiències per gaudir en parella com un bateig de submarinisme.

Recórrer la Costa Brava amb la teva família, amb la millor companyia!  Descobreix la nostra selecció d’apartaments per a que passeu unes vacances en família, també tenim un llistat d’activitats perquè visqueu al màxim aquesta experiència, per a totes les edats! Podeu gaudir d’un passeig en catamarà amb finestres submergides i vistes per contemplar la flora i fauna del fons marí.

Celebrem l’amistat! Per aquells amics que han estat en les bones i en les dolentes, es mereixen un bon regal, sigues original i regala-li un apartament més una aventura per a que gaudiu junts. Que pugi l’adrenalina i tira’t en tirolina!

Pots consultar en la nostra plana web la proposta de packs que hem preparar per a donar una idea de les possibilitats, però te’n farem un a mesura encantats. Consulta’ns!

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

    ATENCIÓ

    Benvolguts clients, com a mesura sanitària per a evitar contagis, per la seva seguretat i la de tot el nostre equip, els preguem ens contactin amb anticipació, doncs només podem atendre les visites prèviament concertades.

    Gràcies per la seva col·laboració.

    Sol·licitar cita prèvia
    × Com puc ajudar-te?