Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Què has de tenir en compte a l’hora d’escollir un lloguer de temporada?

A tots se’ns fa la boca aigua en només pensar en les vacances. Aquest moment de retrobar-nos amb el nostre temps lliure, en molts casos amb el mar o amb la natura i per fi ser amos de cadascun dels nostres minuts i les hores del dia.

 

Els dies de sol ja ens apropen més aquesta data i escollir un bon lloguer de temporada està anotat en negreta a la llista de coses per fer per poder gaudir d’unes vacances de somni. Uns dies per desconnectar, per aprofitar cada instant i on volem que absolutament tot surti perfecte. A on les preocupacions quedin al marge, i la felicitat i la diversió siguin les protagonistes.

 

I precisament  per això és tant important saber escollir. Pensar en les possibilitats i el tipus de vacances que volem tenir i adaptar tots aquests requisits per trobar el millor espai a on passar aquests fantàstics dies. Deixar-se assessorar i seguir recomanacions en quan a la selecció del què serà el teu lloguer de temporada sol ser de gran ajuda. Es de vital importància tenir la seguretat que el nostre allotjament  serà perfecte i que compleix amb tots els requisits que volem. Si fallem, bona part de la màgia de les vacances pot veure’s afectada. Per tant, dedica el teu temps a investigar i escollir un bon allotjament per convertir el teu descans estival en un descans complert i segur.

 

Tot el què necessites i per qui tu vulguis

 

Arrel de la pandèmia, i per intentar controlar en la major mesura possible els contactes amb persones que no formen part del nostre cercle de convivència, el lloguer de temporada s’ha vist incrementat notablement. Apartaments i pisos de particulars són una de les millors opcions per assegurar-te unes vacances més lliures de COVID-19, ja que proporcionen major seguretat acotant l’espai i l’ús del mateix, ja que serà únicament per qui tu, com arrendatari, escullis.

 

Reservar un lloguer de temporada en la teva zona de costa preferida pot assegurar-te el descans i la tranquil·litat que  més que mai busques. A més de complir amb molts avantatges i beneficis que t’explicarem a continuació i que faran que caiguis rendit davant dels nostres apartaments que podem oferir-te des d’Administracions Saturno.

 

Una zona de platja immillorable per aconseguir desconnectar del ritme frenètic del teu dia a dia, a preus adaptats a totes les butxaques i amb necessitats que cobreixen tot el què puguis imaginar. Si encara no has visirat i no coneixes Platja d’Aro ja no tens excusa possible. Deixa’t assessorar i gaudeix de tot el què aquesta zona pot oferir-te.

 

Lloguer de temporada com opció d’èxit en les teves vacances

 

Ja hem comentat que tenir-ho tot a la teva disposició és quelcom fantàstic que farà que les teves vacances tinguin el segell de qualitat i seguretat que persegueixes. Escollir el lloguer de temporada et dota precisament d’aquest segell i et dóna la tranquil·litat de que els teus dies de descans seran precisament això, dies de relax a on tot sigui deixar-se portar i gaudir.

 

Per això mateix, els apartaments sempre són una de les millors opcions per varis motius que si encara no els coneixes, t’han de conquistar:

 

  1. Tenir en un mateix espai i a la teva disposició l’opció de tenir varis espais versàtils. Comptes amb el dormitori, el saló, el bany i el plat fort, que és precisament, la cuina. La cuina és la valor afegit dels lloguers de temporada dotant les teves vacances de la flexibilitat que mereixen, ja que en tot moment tinguis accés a la teva cuina per poder gaudir de cuinar el què realment et vingui de gust en cada moment i a més d’estalviar, si vols controlar la teva butxaca. Del mateix mode, si no et ve de gust cuinar i si deixar que et cuidin coneixent els restaurants de la zona, pots no fer-ne ús. Però saps que sempre estarà allà pel que necessites.

 

  1. Escollir el lloguer de temporada és també escollir tots els serveis que ofereixen les finques a on es troben els apartaments. Moltes d’elles ofereixen piscina, jardí, pàrquing, terrasses, serveis de gandules o inclús pistes per a practicar varis esports. I tot això inclòs dins del preu pel lloguer de l’immoble pels dies en els què es desenvolupi el teu descans.

 

  1. Seguretat de que tu i només qui tu escullis entrarà durant els dies de les teves vacances a aquestes estances. Moltes vegades als hotels no ens quedem tranquils de que les nostres pertinences estiguin exposades. En aquest cas, tens l’absoluta tranquil·litat de que tot estarà quan tornis.

 

  1. En molts casos no es té en compte, però quan vas amb mainada, l’opció de comptar amb la rentadora i un bon estenedor cobra especial importància. Poder-ne fer ús dels electromètrics també et dóna certa flexibilitat.

 

Aquests són alguns dels beneficis que  sorgeixen de l’ús de contractar o reservar un lloguer de temporada. Si ets novell i encara no t’has deixat seduir per aquesta opció, deixa’t portar i prova l’experiència de llogar un apartament per les teves pròximes vacances. Flexibilitat i seguretat per fer de les teves vacances uns dies inoblidables. Recorda, a més, que a Administracions Saturno disposes dels lloguers, a peu de platja a un preu excepcional.

Categories

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?