Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres. Els detalls importen: despatxos sostenibles i accessibles. Administracions Saturno pren el seu nom de l'edifici on ja als anys 80 donava inici a la seva activitat, en un petit despatx de 30 metres, i de la mà de grans persones com en Josep Maria, la Rosa, la Susan, l'Emili, en Luís i la Teresa. Moltes incerteses i il·lusions, i sobretot molt esperit de superació i moltes hores de treball. Amb el temps van arribar les primeres jubilacions i els relleus generacionals, l'especialització i la tecnologia. El despatx va anar creixent en tots els sentits, en la mesura en què necessitava més espai va anar canviant de seu a diferents ubicacions de Platja d'Aro, fins a tornar als orígens a escassos metres de la primera oficina, i en unes instal·lacions àmplies i modernes, totalment accessibles per a minusvàlids, amb diverses sales de reunions, i predisposades com sales per a esdeveniments fins i tot exposicions, perquè oferir un espai a la cultura també és important.

La sostenibilitat és un dels nostres lemes, i arriba tant al reciclatge com a la selecció del nostre material ofimàtic. Conscients dels constants reptes que imposa el dia a dia, en els últims anys s'ha efectuat un important esforç per una major professionalització de tot l'equip humà, i amb la millor tecnologia que fa que es prestin els serveis amb els actuals estàndards de qualitat . Des de la digitalització completa, les videoconferències, o la signatura electrònica per a tots els nostres usuaris, entre els molts recursos que hem implementat. Amb covid-19 ens hem certificat com a servei essencial, tenint en compte prioritària la seguretat dels nostres immobles i la salut dels seus usuaris, des de la desinfecció de les instal·lacions fins a la revisió de totes i cadascuna d'elles, passant per la divulgació de totes les mesures legals i sanitàries en tot moment vigents, precises i convenients. Hem promogut accions solidàries, des del donatiu d'importants estocs de roba per a la fabricació de màscares, a l'oferiment d'habitatges en condicions avantatjades als que la van precisar pel confinament, gestionades de forma totalment gratuïta. "Administracions Saturno" és el nom registrat pel Col·legiat 585 al Col·legi d'Administracions de Finques de Girona, el seu titular és Emanuela Carmenati, qui va ostentar la vicepresidència de col·legi professional

Actualment Saturno representa el Col·legi d'Administradors al Tribunal Arbitral de Girona (TAG) sent vicepresident, i des de fa més de 20 anys és membre de ple de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, representant els interessos del sector immobiliari de la demarcació de la Cambra. Com a empresa de lloguers d'apartaments, SATURNO és pionera a Platja d'Aro en el desenvolupament del lloguer per tot l'any i amb especial atenció i cura al lloguer accessible per a minusvàlids, contribuint amb això en el creixement de la població fixa al municipi, i a la promoció de la mateixa com a població sensible a un turisme accessible. Al mateix temps són constants les accions de promoció de Platja d'Aro a nivell internacional, especialment a França, Bèlgica i Itàlia, en la recerca constant d'un client de qualitat pel lloguer de vacances, per a qui es realitza una acurada selecció d'apartaments, i se li ofereix una gran gamma d'activitats per ajudar a un millor gaudi del territori. Líder en el sector com a empresa d'Administració de Comunitats de Propietaris, i administració de patrimonis. Des de 1994 disposa de l'oportuna acreditació ministerial per exercir com a corredors o mediadors d'assegurances, la qual cosa vol dir que sense perjudici de ser agents núm. 5143 de la companyia d'assegurances MÚTUA DE PROPIETARIS, podem suggerir en cada moment el producte més idoni de mercat per atendre millor als nostres clients. Habilitats professionalment per gestionar la venda d'immobles, primer com a col·legiats API, i després com AICAT. Finalment, disposem de la certificació PUNT BLANC, hem promogut un segell de qualitat, la col·legiació professional, promovem també la targeta ARO IMPULSA i la marca #JO SOC EMPORDÀ, amb la qual ens identifiquem.

Els nostres serveis

Administració de finques

Serveis immobiliaris

Assegurances

Lloguer turístic

Experiències

Vendre o llogar la meva propietat

Un propietari tranquil és un propietari feliç

Uns dels beneficis directes per les nostres Comunitats és un assessorament legal, estricte i permanent. Podent oferir en qualsevol moment solucions als problemes jurídics que puguin sorgir i estalviant consultes externes, donant així molta agilitat en la resolució d'aquests problemes evitant que puguin agreujar-se. Tot, dins dels honoraris d'administració pactats, excloent els assumptes judicials, que en cada cas són valorats. Les reclamacions d'impagats, són tramitades regularment per un despatx extern de la nostra confiança i amb un seguiment molt exhaustiu.

A més, els podem assessorar respecte l’assegurança tant del immoble com de les llars individuals i altres productes i serveis afins. L’assessorem tant en el lloguer com en la venda del seu immoble.

Truca'ns i dedica't a gaudir

972 82 65 65

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?