Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

La tranquil·litat d’estar cobert.

Som Agents exclusius acreditats de MÚTUA DE PROPIETARIS número 5143, l'asseguradora líder en el sector immobiliari, tant per a comunitats de propietaris com per a particulars. Estudiem el teu cas personal i com a especialistes et proposem la millor opció.

01

Mútua Assegurança Responsabilitat Civil

A Mútua de Propietaris no només posem en forma el lloc on vius, també tenim cura de tu. Per això, volem protegir més enllà de la teva llar posant a la teva disposició l’assegurança de responsabilitat civil. En el cas que causis algun dany involuntari a una altra persona, et protegirem compensant el perjudici. Amb nosaltres, estaràs segur dins i fora de la teva llar.

M’interessa
02

Mútua Assegurança Impagament de lloguer

T’imagines no haver-te de preocupar de si et paguen el lloguer? A Mútua de Propietaris vetllem pels teus interessos i ens assegurem que els teus habitatges llogats estiguin sempre en forma. Amb l’assegurança d’impagament de lloguer, ens encarreguem de recuperar el teu habitatge en cas d’impagament i que cobris les rendes impagades. A més, si el morós t’ha causat desperfectes, et compensem pels danys. Així tenim cura de tu i del teu habitatge.

M’interessa
03

Mútua Assegurança de Comerços

  A Mútua de Propietaris tenim cura de tu i del que més t’importa. Per això, posem al teu abast una assegurança de comerç flexible que diferencia entre oficines, petit i mitjà comerç. Ara, pots posar en forma el teu negoci contractant només les cobertures que necessites a un preu molt competitiu. A més, amb la nostra assegurança de comerç, disposaràs d’assistència 24 hores amb reparacions d’emergència, assistència jurídica telefònica i indemnització en el cas de paralització d’activitat. Bastant difícil és tenir un negoci com per a sobre complicar-te amb l’assegurança. Cuidem junts del teu negoci per garantir el seu èxit.

M’interessa
04

Mútua Llar Confort

La nostra missió és garantir el benestar de l’espai en el que vius per millorar la teva qualitat de vida. Per això, t’oferim la primera assegurança de llar que incorpora serveis digitals i personals que faciliten el manteniment de la teva llar estalviant temps i diners. Una assegurança que s’ocupa de les petites coses avui, per evitar que es converteixin en grans problemes matí. A Mútua de Propietaris portem més de 180 anys donant resposta a les preocupacions de persones que, com tu, volen una llar en forma.

M’interessa
05

Mútua Edifici Selecció Plus

Mútua de Propietaris li ofereix un producte d’alta gamma especialment concebut per a les comunitats de propietaris i els propietaris d’immobles. Es tracta d’una assegurança amb flexibilitat per adaptar-se en cobertures i cost a les necessitats del teu edifici. La concepció dinàmica de l’assegurança Mútua Edifici Selecció Plus et permet combinar les diferents cobertures i capitals adequant-les a les teves exigències. A més de les garanties bàsiques habituals li oferim la possibilitat d’ampliar la teva assegurança al teu gust incloent una sèrie de garanties complementàries. I com sempre, t’oferim la garantia de la nostra especialització i tradició assegurant edificis des de fa més de 170 anys.

M’interessa

Necessita atenció personalitzada? Escriu-nos.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?