Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Administracions Saturno rep el segell de Compromís de Qualitat Turística del Baix Empordà.

Administracions Saturno reconocida con sello CTT

Estem molt contents d’anunciar-vos que avui hem rebut de la mà d’en Xavier Dilmé i Vert, Conseller Comarcal de la zona del Baix Empordà, el segell de compromís de qualitat turística.

Aquest segell reforça el nostre treball, esforç i compromís amb la Costa Brava i amb oferir la major qualitat possible als turistes que acudeixen anualment a gaudir d’aquest paratge inigualable.

Què és el Comprimís de Qualitat Turística?
El Segell de “compromís de Qualitat Turística”, acredita i reconeix l’esforç realitzat per Administracions Saturno i la resta de participants, per a obtenir unes destinacions que enamoren als turistes.

certificado CTT Saturno

El distintiu és el suport que acredita el compliment dels requisits establerts en la metodologia i reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i  la millora continua, a la vegada que distingeix a l’establiment/servei davant la competència.
El distintiu té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació anual de seguiment. S’han d’aplicar les normes d’identitat visual que estan a disposició dels distingits a la plataforma SICTED.

El SCTE Destins – SICTED és una metodologia que proporciona un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat en un destí turístic amb una nova concepció dels resultats esperats, un enfocament cap a la millora continua i una actitud de recuperació i posada en valor dels recursos i de l’espai.

El SCTE Destins – SICTED es basa en la consciencia integral de destí i en la identificació d’objectius comuns de tots els agents que estem implicats en que l’estança dels turistes sigui una experiència inolvidable.

Sens dubte, una opció més per escollir la zona del Baix Empordà com a destí i els lloguers turístics de Platja d’Aro d’Administracions Saturno.

 

Mes info: https://www.tvcostabrava.com/laia-campos/economia/turisme/una-seixantena-dempreses-i-entitats-reben-el-distintiu-de-qualitat-turistica-sicted?fbclid=IwAR10_WDfI9lqLvL4J7kwXISwUFM_ZT6fR5bQIAhAQEUb9SxWQfQVboJR-3U

 

Categories

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?