Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Com triar la millor administració per a vendre o llogar el teu immoble?

Posar en venda la teva propietat o buscar els inquilins perfectes per al teu immoble és un treball que bé mereix parar-se i pensar com executar-lo. Moltes són les persones que es llancen directament a l’aventura de fer-ho pels seus propis mitjans, sobretot per negar-se a pagar per un servei que creuen poder fer per ells mateixos.

 

No obstant això, realitzar qualsevol d’aquestes dues operacions que hem descrit, sigui venda o lloguer d’un immoble, no és una cosa senzilla i per això és sempre important recórrer a professionals que ens guiïn durant el procés i ens assessorin davant possibles problemàtiques o dubtes que puguin sorgir.

 

Per tant, si estàs pensant a llogar el teu immoble o vendre la teva propietat i has decidit comptar amb una administració perquè condueixi el procés, el millor és pensar i valorar bé quina de totes és la que millor s’adapta a les teves necessitats. Si estàs decidit o decidida a fer el pas, és moment de triar una administració i avui, des d’Administracions Saturno, t’explicarem quins detalls són importants perquè aquesta elecció sigui la correcta.

 

Triar una bona administració per a la venda o lloguer d’un immoble és important. El mercat és ampli i l’oferta quant a aquesta mena de serveis s’ha multiplicat exponencialment també en els últims mesos a causa de l’alta demanda de pisos o cases amb terrassa o jardí.

 

Arran del confinament, certs paradigmes amb l’habitabilitat han canviat i per això, entre altres coses, hem de saber bé en quines mans ens posem tant si volem llogar el nostre pis com si hem decidit executar una operació major com és la venda d’aquest. Saber triar és clau i per això hem de tenir en compte diversos punts i sotmetre’ls a examen per a veure si és una administració seriosa, amb experiència i professional.

 

 

  • Revisa que l’administració que seleccionis tingui presència a internet. Que tingui la seva pròpia pàgina web. Que mantingui el contingut actualitzat i es detecti una progressió en tot el que realitzen, que hi ha moviment. Això farà que a més de tenir una imatge de marca molt més potent, s’afavoreixi la visibilitat que pugui arribar a tenir el teu immoble quan decideixis vendre-ho o buscar arrendataris.
  • Comprova que siguin especialistes i controlin una zona de mercat. L’ideal és que les administracions estiguin segmentades en zones, pobles o àrees concretes. Això farà que tingui perfectament estudiat aquest espai i que siguin molt més directes a l’hora de l’assessoria i, fins i tot, en les recomanacions que puguin fer-te a l’hora de fixar el preu.
  • Tracte proper. Un dels valors afegits que ha de tenir l’administració perfecta és fer-te sentir únic. Que el teu comercial estarà centrat a conèixer les teves necessitats de venda o lloguer i que es mostra proactiu amb les propostes que sorgeixin i les recomanacions que pugui fer-te.
  • Ha de ser transparent. És imprescindible que busquis transparència durant tot el procés. Per això, abans de seleccionar quina administració és la que tries, informa’t sobre com treballen, quin és el seu procés tant en venda com per a llogar i fes totes les preguntes que consideris necessàries perquè tota la informació sigui clara abans de començar el procés.
  • Atenció i orientació al client. Malgrat que ja hem dit que has de comptar amb una persona que porti el teu cas i s’interessi per donar-te feedback sobre el procés, l’administració per la qual treballa ha de tenir suficients recursos perquè, si aquesta persona no pot estar al corrent en tot moment, sàpiguen com donar-te solució si tens alguna consulta o problema concret. L’atenció al client és un dels factors diferencials, també a l’hora de recomanar aquesta administració als teus amics o familiars si has tingut bona experiència.

 

Per tant, ja no tens excusa per a no seleccionar l’administració que més s’ajusta a les teves necessitats. Seguint aquests senzills consells pots estudiar les alternatives i comparar. Ja hem comentat que la competència és feroç, però de la mateixa manera, de cara al venedor també s’obre un univers de possibilitats per a poder triar quina és l’administració perfecta per a vendre o llogar el teu immoble.

 

Els avantatges són moltes, ara és a la teva mà triar l’administració que guiarà el teu procés de venda o lloguer de l’immoble. Les administracions treballem per a assegurar-te tranquil·litat i seguretat, som professionals.

 

Categories

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?