Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Raons per a vendre la teva propietat a través d’una administració

Vendre una propietat no és una tasca senzilla. Cada vegada estem veient més casos on negociar amb els possibles nous propietaris, gestionar les trucades per concertar visites i ser un bon comercial, no resulten ser treballs senzills.

 

Voler gestionar la teva pròpia venda té els seus avantatges i els seus inconvenients i cal no oblidar que durant tot el procés sempre hi ha detalls que s’han de tenir molt presents perquè el procés sigui un èxit.

 

Per tant, tret que siguis de professió comercial o sàpigues que ets un bon venedor, sempre és recomanable posar-se en mans de professionals i deixar-se assessorar en temes tan importants com són la venda d’un immoble o una propietat.

 

Delegar i comptar amb professionals sempre és una bona opció per a assegurar l’èxit. I al llarg d’aquest post et donarem un seguit de raons que faran que, si no estaves decidit o decidida, pensis a trucar a una administració perquè gestioni la venda de la teva propietat.

 

La clau de l’èxit a l’hora de vendre la teva propietat

 

Si estàs pensant a posar a la venda la teva propietat, pren molta atenció al que hem d’explicar-te des d’Administracions Saturno. T’ajudarà molt, tant si decideixes llançar-te a la piscina i capitanejar la teva pròpia venda, com fer-ho per la via senzilla i professional, deixant-te guiar per mans de professionals.

 

El primer de tot és deixar a un costat la idea que quan volem vendre la nostra propietat el millor és fer-ho directament, sense intermediaris que puguin restar valor monetari a la venda. És clar que si algú ofereix un servei ha de rebre uns honoraris per fer-ho, però disposar d’un professional per vendre la teva propietat, no farà una altra cosa que facilitar-te el camí i molt probablement aconseguir un millor preu per l’immoble.

 

No obstant això, aquí van els arguments i avantatges en el cas que finalment decideixes contractar una administració per a vendre la teva propietat.

 

  1. Les administracions compten amb una àmplia experiència en el sector, per això i per estar localitzades, coneixen millor que ningú el mercat, i son coneixedor de com optar i lluitar per les millors ofertes, catalogant bé el teu immoble i taxant-lo just en el preu en el qual es troba el mercat.
  2. Les administracions detecten possibles compradors fraudulents o compradors que no estan realment interessats. D’aquesta manera no perdràs ni temps ni diners.
  3. A més, aquestes oficines compten amb una cartera de clients i possibles compradors als quals el teu immoble pugui resultar-los interessant i la venda pugui tancar-se molt abans del que penses.
  4. La normativa com a obsessió. Les administracions estan al dia de tots els punts relacionat amb la legalitat. Coneixen les normatives, permisos, llicències i totes les possibles ajudes relacionades amb el sector immobiliari.
  5. L’experiència en el sector fa que les administracions puguin fer una millor selecció dels possibles compradors en funció dels seus perfils.
  6. El màrqueting associat a la venda de la teva propietat també és un dels seus punts forts, ja que realitzen una estratègia de màrqueting immobiliari adaptat a l’immoble, fent una bona segmentació de l’anunci, el que fa més eficient la seva presència en els portals i llocs. S’estudia molt bé quin text col·locar com a descripció, quines fotografies són les ideals per a destacar els millors racons de l’immoble i així treure el màxim rendiment al mateix anunci.
  7. Arribat el moment de la venda, les administracions s’encarreguen d’agrupar tota la paperassa necessària que precisa el comprador, després d’un important pas previ que consisteix a validar si realment és un comprador amb solvència i liquiditat. S’ha d’assegurar que podrà respondre davant la compra de l’immoble amb els pagaments que s’acordin a l’hora de la signatura de l’acord.

 

Aquestes són algunes de les raons més importants que et donem per tal que et rumiïs bé  el  fet de llançar-te a vendre la teva propietat pel teu compte; no és una cosa tan senzilla. Comptar amb professionals en aquest o en el cas que sigui, sempre és una opció molt més segura. No hem d’oblidar la importància d’una transacció com aquesta. De manera que si no vols jugar-te-la, comptar amb una administració és la teva millor opció.

Categories

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?