Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Mesures anti-Covid a Saturno

Des de que fa un any es va decretar l’estat d’alarma, Saturno no  només no va tancar, sinó que fou la primera Administració reconeguda en la guia municipal com a servei essencial. Des de llavors, hem col·laborat com voluntaris recollint roba per a mascaretes, donant als serveis socials llençols, i oferint habitatges a qui ho necessitaven per a realitzar el confinament en condicions especials.

A Administracions Saturno seguim a l’avantguarda amb una sèrie de mesures acord a les recomanacions de les autoritats sanitàries per a prevenir possibles contagis per COVID-19, així com les del Consell dAdministradors de Finques de Catalunya.

 

 

Per a nosaltres es molt important protegir la salut dels nostres treballadors i tots els nostres clients, per això una de les mesures serà l’atenció amb cita prèvia. Per a sol·licitat cita, pot fer-ho mitjançant un formulari web en aquest enllaç, o bé per telèfon al 972 82 65 65.

 

 

Una altra mesura adoptada és el pagament únic amb targeta, reduint d’aquesta manera el risc de contagi. S’ha habilitat també el servei de desinfecció, tant per habitatges particulars com edificis, i zones comuns.

 

Pots consultar el llistat  complert de mesures aquest enllaç

Categories

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?