Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Mesures anti-Covid a Saturno

Des de que fa un any es va decretar l’estat d’alarma, Saturno no  només no va tancar, sinó que fou la primera Administració reconeguda en la guia municipal com a servei essencial. Des de llavors, hem col·laborat com voluntaris recollint roba per a mascaretes, donant als serveis socials llençols, i oferint habitatges a qui ho necessitaven per a realitzar el confinament en condicions especials.

A Administracions Saturno seguim a l’avantguarda amb una sèrie de mesures acord a les recomanacions de les autoritats sanitàries per a prevenir possibles contagis per COVID-19, així com les del Consell dAdministradors de Finques de Catalunya.

 

 

Per a nosaltres es molt important protegir la salut dels nostres treballadors i tots els nostres clients, per això una de les mesures serà l’atenció amb cita prèvia. Per a sol·licitat cita, pot fer-ho mitjançant un formulari web en aquest enllaç, o bé per telèfon al 972 82 65 65.

 

 

Una altra mesura adoptada és el pagament únic amb targeta, reduint d’aquesta manera el risc de contagi. S’ha habilitat també el servei de desinfecció, tant per habitatges particulars com edificis, i zones comuns.

 

Pots consultar el llistat  complert de mesures aquest enllaç

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

    ATENCIÓ

    Benvolguts clients, com a mesura sanitària per a evitar contagis, per la seva seguretat i la de tot el nostre equip, els preguem ens contactin amb anticipació, doncs només podem atendre les visites prèviament concertades.

    Gràcies per la seva col·laboració.

    Sol·licitar cita prèvia
    × Com puc ajudar-te?