Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Campanya de visibilitat de desfibril·ladors públics

Des de fa uns dies, totes les comunitats de veïns gestionades per Administracions Saturno compten amb el seu nou cartell de senyalització dels desfibril·ladors públics més propers.
Es tracta d’un dispositiu electrònic que examina el ritme de el cor d’una persona que pot estar patint una aturada cardíaca i que, després d’examinar si és necessària una descàrrega, proporciona les instruccions perquè es pugui administrar a al moment.

El cartell, a més de mostrar tots els equips en un mapa de la zona, compta amb un codi QR que al escanejar-lo li mostra les indicacions per arribar al dispositiu.

Esperem que no hagin de fer-lo servir mai, però pensem que aquesta mesura pugui contribuir a donar major visibilitat als desfibril·ladors públics situats a la localitat, ja que conèixer la seva ubicació pot ser una qüestió de vida o mort.

A més, posem el cartell a disposició del públic que vulguin utilitzar-lo, bé sigui posant-lo al seu negoci o local o bé guardant-lo per ús propi.

Cartel desfibril·ladors

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

    ATENCIÓ

    Benvolguts clients, com a mesura sanitària per a evitar contagis, per la seva seguretat i la de tot el nostre equip, els preguem ens contactin amb anticipació, doncs només podem atendre les visites prèviament concertades.

    Gràcies per la seva col·laboració.

    Sol·licitar cita prèvia
    × Com puc ajudar-te?