Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Campanya de visibilitat de desfibril·ladors públics

Des de fa uns dies, totes les comunitats de veïns gestionades per Administracions Saturno compten amb el seu nou cartell de senyalització dels desfibril·ladors públics més propers.
Es tracta d’un dispositiu electrònic que examina el ritme de el cor d’una persona que pot estar patint una aturada cardíaca i que, després d’examinar si és necessària una descàrrega, proporciona les instruccions perquè es pugui administrar a al moment.

El cartell, a més de mostrar tots els equips en un mapa de la zona, compta amb un codi QR que al escanejar-lo li mostra les indicacions per arribar al dispositiu.

Esperem que no hagin de fer-lo servir mai, però pensem que aquesta mesura pugui contribuir a donar major visibilitat als desfibril·ladors públics situats a la localitat, ja que conèixer la seva ubicació pot ser una qüestió de vida o mort.

A més, posem el cartell a disposició del públic que vulguin utilitzar-lo, bé sigui posant-lo al seu negoci o local o bé guardant-lo per ús propi.

Cartel desfibril·ladors

Categories

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Informa't sobre els nostres apartaments accessibles.

Sol·licitar informació
×

Powered by WhatsApp Chat

× Com puc ajudar-te?