Benvolgut client, et recordem que a causa de les mesures anti-COVID que hem pres, per visitar-nos has de demanar la cita prèvia.

×

Administracions Saturno finalitza el curs d’accessibilitat del Consell Comarcal

A Administracions Saturno som conscients de la necessitat d’un turisme més inclusiu i és per això que fa poc els nostres treballadors s’han format en el curs d’accessibilitat del Consell Comarcal.

Aquest curs ha constat de 5 sessions de formació, a on s’han alternat classes tant teòriques com pràctiques. S’ha abordat l’accessibilitat des del punt de vista arquitectònic i a més els participants han pogut experimentar en primera persona el què implica estar privat de vista, oïda o mobilitat.

Després d’aquesta experiència, hem decidit facilitar als nostres clients la possibilitat de llogar apartaments totalment adaptats per a persones amb mobilitat reduïda així com gaudir d’activitats especialment adaptades per això.
Pots informar-te de tot aquí

Convierta su propiedad en una fuente de ingresos

Podemos ayudarle a encontrar el servicio adecuado.

Saque rendimiento a su propiedad

    ATENCIÓ

    Benvolguts clients, com a mesura sanitària per a evitar contagis, per la seva seguretat i la de tot el nostre equip, els preguem ens contactin amb anticipació, doncs només podem atendre les visites prèviament concertades.

    Gràcies per la seva col·laboració.

    Sol·licitar cita prèvia
    × Com puc ajudar-te?